Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

aja25

ahojcek ethel da sa chytit ako komplikacia chripky zapal okostnice?....ja sa asi rozpadam uzivam dalsie antibiotika vcera som bola na pohotovosti kvoli zubom....volaju sa Rovamycin tie atb...cely vikend som prerevala od bolesti..dufam ze vy ste si vikend uzili...

ethel

...ahojte...Elisska,nesmieš sa tak báť výrusov....hi..oni ti v malých dávkach vlastne zvyšujú obranyschopnosť voči nim...hi...aj ja ako som v kontakte dennom s vírusmi,tak ma obchádzajú....

elissa

Ahojte, vsetkych vas pozdravujem, ethelka, diky za odpoved, nakoniec som si nedala nic, prestalo mi to. Som nabrusena, ludia priserne kaslali okolo mna vo vlaku, pomaly sa davili hlienmi, hlupaci, neoblecu sa dobre a potom roznasaju este virusy. Uz som parkrat kychla a mam zapchaty nos...Do kelu:((( Ja nechcem byt chora, zvykne si moj imunitny system na tie virusy?:( Musim si dat vela cecka, ked dojdem zo skoly domov...Papa zatial. Pekny vikend.

slusny_muz

ajka vsetko je v poriadku. SOm vam asi nehovoril, ale ked som bol na zakladnej skole som bol kapitan poziarneho druzstva aj sme boli druhy na nejakej sutazi...takze nemajte strachy o poziar...Hi

aja25

jeej ethelka som rada ze som ta aspon citala ked som ta uz nezastihla....Slusny _slahal nezhorel ti privat?...pekny vikend vam vsetkym prajem!

ethel

presne tak..hi..hi trocha som sa odmlčala,sprcha ma ztdržala,budem kôli tomu pomaly končiť,musím použiť fén aby som to do 19 stihla byť tip-top