Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
:-))))))ale zajtra bude v robote pohoda,lebo je sviatok a vtedy je celkom klud...jablká keby padali,to je nebezpečné...
....to by som sa nacakala aj by mi na hlavu jablka zacali padat....hiTu pracu ti zajtra nezavidim...no ale pracu pracou treba oslavit...:-)
kamoška povedala,že čerešňa..skús,možno zaberie aj jabloň:-)))))))
Ja vidim rozkvitnutu jablon a to asi neplati...... musi byt ceresna?
ahoj modroočko,ano som inde,lebo tu sa vás neviem dočkať:-(( som doma,robím zajtra,veď je sviatok práce....a mali by sa zalúbený pod čerešňou bozkávať,ale to sa mne stať nemôže...široko-ďaleko žiadna čerešňa...hi
ethel ahoj nepracujes?...vidim ze si v inej teme
Elliska-aj ja samozrejme držím palčeky!!
na hokej su celkom dobre reklamy a uputavky...to je pravda
.....pozeram ze dnes mi nejde gramatikka ale spala som len tri hodiny ....tak som trosku mimo...
Reklamy ma stvu ale tieto s MS sa im podaria kazdy rok...:-)