Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Panadol ultra....ale neprehanam to....ozaj iba vtedy ked to neislo vydrzat...dnes som bez oblbovakov...tak uvidim co bude vecer
Verím ti,že to musí strašne bolieť,skúšala si niečo od bolesti?Brufen,novalgin?
No ja si ich davam len ked mi ich predpise lekar....a pri tychto zuboch a tej bolesti by som bola aj za eter....hi
Ajka,ja si dávam ATB len po výsledkoch výterov...
To je dobre....hi
o ano,kúpiji sme majú samičku a už sa júbja...hi
no ved ja laik nazyvam penicilinom vsetko co sa tyka ATB.....Uz mate nahradu za skrecka?
no nechcela som nič vravieť na penicilin,ale už sa až tak nepoužíva...
No som ako mechom udreta.....Uplne vystavena....A ty ako ?...Zo mna za chvilu budu susit penicilin....uz som nim presiaknuta skrz naskrz...
ahoj moja,práve som sa zapla..z chrípky to nebude,ale ten zápal,čo máš v tele to mohol vyvolať.Rovamycin je dosť silná vec...