Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Slušný_muž:bude nás dosť vela takže neslubujem...hi...Ale zistíš ako na tom som podla toho,kedy sa ozvem...hi..ak tu zajtra nebudem,tak je to viac než jasné..hi
neskusim, to sa neda ist prtoi tomu je to silnejsie ako ja...
elle neviem si predstavit nejest sladkosti...ale je pravda ze som ich obmedzil....
elle-skúsime....
Radím úplne z jedálnička vylúčiť cukor(sladkosti, múčne jedlá), teda okrem fruktózy a medu. Po mesiaci nebudete vedieť čo je to nádcha. Ja som si takto vyliečila sennú nádchu.
Takze dneska to roztocis, len vela zas nepi aby so mTi nedaval rady cez vieknd na opicu...Hi
veď aj ja najnovšie,aby som neškriabala niekomu oči..hi..Dnes sa zabavím,lebo ma naštartoval včerajší dátum.Inak by sme boli doma.A ešte ma sklamal jedna kamarátka...
no ja len ragujem na vazne temy....Hi
ja som vedela,že ťa stihnem...ty si tu vždy,len ťa nevidno..hi...
ahoj Ethelka, hej rozumiem....:-)))