Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
hi..tiez si myslim...este je dost veci ktore musim vyriesit a najlepsie sam....Hi
ja jej prajem aby sa ešte udržala,máš totiž koopu času na hladanie ideálnej náhrady..hi
no zatial je na prvom mieste, a som zvedavy dokedy sa tam udrzi. Zatial sa staocne drzi a ani v dohladnej dobe sa jej pozicia nezmeni....Hi
:-((( Je pekné,že ťa robota tak motivuje.Čítala som,že ju miluješ..hi..
no to je pravda, tu budem asi minimalne...mozno cez den ale rozhodne nie cez vikendy a vecere...
Sice viekendy mozno, lebo asi budem chodit do roboty...nejaky som namotivovany do roboty....Hi
ja sa neteším,že pôjdeš domov,lebo ťa už nebudeme mať tu!:(
takze zas volno. Ja uz za mesiac aj cosi budem doma...hi...uz sa aj celkom tesim....uz mam plany co budem presne robit...Hi
ok,už sa teším..hi..Ja idem do roboty zase až prvý marcový víkend..hi..deti majú prázdniny...a ja tiež..tak tu budem každý deň..hi
Ja idem asi tiez nieco kuchtit zajtra, ale neico take lahke, lebo budem musiet ist aj do roboty....ale dakujem zastavim sa vecer po ne...
Slušný mužík,mám tu napečené žĺtkové rezy a roládu,tak ti odložím..hi