Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

no zatial je na prvom mieste, a som zvedavy dokedy sa tam udrzi. Zatial sa staocne drzi a ani v dohladnej dobe sa jej pozicia nezmeni....Hi

slusny_muz

no to je pravda, tu budem asi minimalne...mozno cez den ale rozhodne nie cez vikendy a vecere...
Sice viekendy mozno, lebo asi budem chodit do roboty...nejaky som namotivovany do roboty....Hi

slusny_muz

takze zas volno. Ja uz za mesiac aj cosi budem doma...hi...uz sa aj celkom tesim....uz mam plany co budem presne robit...Hi

ethel

ok,už sa teším..hi..Ja idem do roboty zase až prvý marcový víkend..hi..deti majú prázdniny...a ja tiež..tak tu budem každý deň..hi

slusny_muz

Ja idem asi tiez nieco kuchtit zajtra, ale neico take lahke, lebo budem musiet ist aj do roboty....ale dakujem zastavim sa vecer po ne...