Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

hmmm...to je fajn..ja som robil lososa v listkovom ceste cez vikend, mnam a celkom dobry bol...Hi....a idem pomaly z robotky, dnes mam dost...este sa ozvem ak budem mat doma net, lebo sem tam vypadava....

slusny_muz

No ved by sa nemalo, ale ved sem tam treba aj zhresit...HI...nech je mi odpustene...
Tak to je fajn, ze si sa zabavala, bolo aspon tancovanie na stole??

ethel

...bolo veeelmi dobre..hi...celú sobotu som spala..hi..nechápem prečo..asi by sa teraz nemalo zabávať-podla teba,takže bodík dolu,ja som to roztočila

slusny_muz

Ahojte damy. No je pravda ze vela casu nieje, nejako ma nakopla motiviacia este viac robit tak som vikendoval v praci. Mam rad teke chvile ked vas praca zacne este viac bavit...Hi. Takze sa budem vyskytovat ojedinele, ale zapojim sa urcite ak bude nejaka tema stat za to...ajka vyzera to ze si dost chora...tak ziadne cvicenie, hlavne liecenie.
Ethelka si sa ani nevzjadrila ako bolo na zatahu...ale asi dobre..dufam.