Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Jozef1-nie je to agresívne?Nedráždi to sliznicu?
cesnak do nosa ošúpaný,tvar čípka,konce zrezané,natesno do obidvoch dierok,cca 5 až 10 min. 3krát denne.Účinok zaručený do dvoch dní.
Cauko decka, nejako sa miname:( Mam napisat 5 patstranovych projektov, na vsetky je skoro rovnaky termin odovzdania:( Dnes som bola na tu spominanu prehliadku- odber krvi na cholesterol a cukor (skoda, ze nerobia aj na mineraly a krvinky, ale ked sa citim dobre, snad aj to by bolo ok) a vysledky vysli velmi dobre. Aj gyn. prehliadka v poriadku. Mykozu nemam, asi sa velmi pozorujem:) Bola to velmi dobra skusenost, na SR som vystriedala 6 gynekologov v 4 mestach a pristup, vedomosti a metody nic moc...Toto bolo fakt na urovni. Citila som sa ako clovek, nie ako nejaky dobytok s holym zadkom...Dufam, ze sa mate dobre. Myslim na vas.
ok, ale to si mozem mysliet vselico...a neviem za co mam ten plusovy bodik...
..hi...otázka? Beriem to ako odpoveď-a dávam ti bodík..hi
a co ine??? :-))
nedá mi nevšímať si-profesionálna deformácia a ešte niečo iné..hi
Hi..vidim, ze si vsimava....plus bod
Tak ma napadlo,ako sa má Elisska,dúfam,že ju nezasypalo...Ajka-či je jej lepšie..
..ja viem..hi..tešíš sa na zajtra...aj ja...