Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
...ahojte...tak ste ma pobavili...hi..dnes večer tu nebudem,lebo je piatok a ja sa musím odventilovať..hi..nebudem tu sedieť a čakať..hi slusny_muž mi rozumie..hi..ale ešte vám chcem povedať,že vás mám rada!A Elisska krémik na noc,ráno umyť a nevadí....páte
:-))
ved hovorim idealne nazory....dakujem za chut
dobru chut ajke a j elisske...
Nikdy ju nevymenim, akurat sa podeli o miesto s realnou zenou...ja som verny ked uz si vzberiem tak nastalo....aj keby co bolo....
Veda je len VEDA....Ved ty na to prides ked bude cas!....Zatial sa jej venuj kym ju nevymenis za zenu!...idem nieco zjest ked si mi uz narobil chute!!!Idem ulovit lososa do tesca ...hi
dost sa podobaju...ale VEDA je viac sarmantnejsia a ma co ponuknut...a niekedy aj prekvapit.
Pekne meno take vedecke....a mne sa zda ze jej zahybas prave s tou vareskou...aj ked si su dost podobne...
Vareska je len kamoska....len spolu niekedy flirtujeme, ale nic viac...
ale nemyslis varesku?....hi