Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

ethelka, upokoj ma, vies, aky som ja hypochonder a teraz sa trapim nad jednou vecou zase...V ramci tej gyn. prehliadky som si nechala zobrat moc na chlamydie a gonorrheu (ci ako sa to pise). teraz depkarim, ze co ked mi tam najdu chlamydie:) Partner ale nema absolutne ziadne potiaze a ja som vylakana ako zajac, lebo este stale citim slabucke palenie a mam trosicku cervene okolie vies kde...Mam tyzden pred menzes, hadam to moze byt aj z toho...Ako sa prejavuju chlamydie? Sorry, viem, ze panikarim ako diva, ja si viem vsugerovat aj to, ze mam hiv:(((

ethel

...ale budeme zraví..inak ma napadlo,že keď je sliznica takto dráždená asi produkuje aj viac soplíkov,to kvapká popri cesnaku?

ethel

Elisska,no vidíš,tu by ti pri preventívnej prehliadke zobrali aj krvný obraz a mineralogram..hi..ale určite sa ten prístup a odbornosť nedá porovnať....Slusný_muž,včera sa mi vyplo zdravie a nedalo sa mi nakopnúť,preto som sa odmlčala.Bodík by si dostal,keby si uhádol...hi