Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethelka, upokoj ma, vies, aky som ja hypochonder a teraz sa trapim nad jednou vecou zase...V ramci tej gyn. prehliadky som si nechala zobrat moc na chlamydie a gonorrheu (ci ako sa to pise). teraz depkarim, ze co ked mi tam najdu chlamydie:) Partner ale nema absolutne ziadne potiaze a ja som vylakana ako zajac, lebo este stale citim slabucke palenie a mam trosicku cervene okolie vies kde...Mam tyzden pred menzes, hadam to moze byt aj z toho...Ako sa prejavuju chlamydie? Sorry, viem, ze panikarim ako diva, ja si viem vsugerovat aj to, ze mam hiv:(((
:-))))tak veru,možno sa raz vysoplíme a potom to už prestane,opýtam sa na to ORL lekára(pre istotu)
:-))) to moze byt zaujimave.fakt si to neviem predstavit.asi v tom bude ten forik Ethel.
...ale budeme zraví..inak ma napadlo,že keď je sliznica takto dráždená asi produkuje aj viac soplíkov,to kvapká popri cesnaku?
to je vyborny napad :-) budete pekne smrdkat obaja a spolu :-))
Bruni-dala by som preventívne aj jemu..
hej vyzerala by si sexi aj smrdkala sexi manzel by bol rad :-)
Bruni..hi..ja som si to predstavila..:-)))ale raz to ozaj vyskúšam,treba vyskúšať všetko..
Elisska,no vidíš,tu by ti pri preventívnej prehliadke zobrali aj krvný obraz a mineralogram..hi..ale určite sa ten prístup a odbornosť nedá porovnať....Slusný_muž,včera sa mi vyplo zdravie a nedalo sa mi nakopnúť,preto som sa odmlčala.Bodík by si dostal,keby si uhádol...hi
tiez by som si to tam nestrcila:-)aj ked to moze pomoct.