Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethel, ja som mykozy mavala uz pred prvym stykom:(( pritom chora nebyvam a hygiena je samozrejma...Niekedy som pouzivala laktacyd, tu take nedostat s mliecnymi kyselinami, tak teraz len vodou zvonku.
:-)) to je svätá pravda!A hovorí sa aj vrana k vrane sadá a rovný rovného si hladá...
no ved aky clovek takych ma aj ludi okolo seba....moj zakon..Hi
slusny_muž,ešteže máš okolo seba tolko dobrých ludí,čo ti dajú najesť takému prepracovanému....
elisska,ja som myslela že aj ty si nakoniec pri tej tvojej nádche,kde sme sa spoznali,brala atb.A čím sa umývaš?
No akurat som prisiel domov, a nechcelo sa mi nic robit na veceru kolegznka mi dala desert a moj spolubyvujuci zeleninovy salat....Hi
Ethelka, nebrala som antibiotika, to Ajka. Ona mi zobrala ster a pozrela pod mikroskopom a povedala, ze na mykozu to nevyzera...Moze byt mykoza bez vytoku len slabe palenie a posvrbkavanie? ja myslim, ze hej, dakedy som mavala aj vytok k tomu, teraz sa mi to zmiernilo a osobne si myslim, ze je to predsa len ta mila mykoza. Dakujem, si zlatucka, ze si mi odpisala.
Dobre,pocvičila som si,počítala knižku a teraz som zase tu....a ešte som bola aj na návšteve dnes...a čo ty?Vraj vela pracuješ-dnes,a výskum prebieha dobre a si už vlastne doma a najedený?? hi
ethelka ahoj, ako sa mas?
elisska moja zlatá,nebojaj sa mi,keď tam budú,tak ich preliečiš a bude.To pálenie môže byť pleseň,a nedávno si jedla antibiotiká a tie skvele spôsobujú plesne tam dole.Počkajme na výsledok,netrpme dopredu.Možno si len kôli tomu kazíš pekný deň a potom sa dozvieš,že si sa len zbytočne bála.