Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

ethel, ja som mykozy mavala uz pred prvym stykom:(( pritom chora nebyvam a hygiena je samozrejma...Niekedy som pouzivala laktacyd, tu take nedostat s mliecnymi kyselinami, tak teraz len vodou zvonku.

ethel

elisska,ja som myslela že aj ty si nakoniec pri tej tvojej nádche,kde sme sa spoznali,brala atb.A čím sa umývaš?

slusny_muz

No akurat som prisiel domov, a nechcelo sa mi nic robit na veceru kolegznka mi dala desert a moj spolubyvujuci zeleninovy salat....Hi

elissa

Ethelka, nebrala som antibiotika, to Ajka. Ona mi zobrala ster a pozrela pod mikroskopom a povedala, ze na mykozu to nevyzera...Moze byt mykoza bez vytoku len slabe palenie a posvrbkavanie? ja myslim, ze hej, dakedy som mavala aj vytok k tomu, teraz sa mi to zmiernilo a osobne si myslim, ze je to predsa len ta mila mykoza. Dakujem, si zlatucka, ze si mi odpisala.

ethel

Dobre,pocvičila som si,počítala knižku a teraz som zase tu....a ešte som bola aj na návšteve dnes...a čo ty?Vraj vela pracuješ-dnes,a výskum prebieha dobre a si už vlastne doma a najedený?? hi

ethel

elisska moja zlatá,nebojaj sa mi,keď tam budú,tak ich preliečiš a bude.To pálenie môže byť pleseň,a nedávno si jedla antibiotiká a tie skvele spôsobujú plesne tam dole.Počkajme na výsledok,netrpme dopredu.Možno si len kôli tomu kazíš pekný deň a potom sa dozvieš,že si sa len zbytočne bála.