Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
tie zuby boli nasledok toho zapalu.....ale uz by som to nechcela zazit celu nedelu som stravila na pohotovosti.....Ved som mala pocit ze sa rozpadavam....hi...strasne sa tesim ze uz mozem jest!!!!!Tych jogurtov a ctimelov som zjedla od nedele pozehnane nic ine sa mi nedalo.Teraz tancujem okolo oskvarkov....hi
prepac zabudol som Ta pozdravit...ahojki ajka...Hi
no videli ze by som zjedol aj klucky na dverach. Aj moji spolubyvajuci mi dali salat, tak som nemusel robit pizzu, spravim si dnes...
Takze sa davas cela doporiadku...??? zuby, imunita,...ja som kupil dalsich 20 actimelov a este nejake pro a prebiotivcke jogurty...Hi...kedze aj u nas v labaku kazdy kasle a smrka...zatial som ok...Hi
ahoj slusny muz ospravedlnujem sa za vcera ale prisla ma pozriet susedka a potom sa mi uz nechcelo.Vysledky mam o.k.Dnes som absolovala zubara som trosku bolava lebo mi pri tom zapale objavil jeden nepodareny nerv! Tak som sa s nim rozlucila...ATB mi odporucil uz vysadit lebo mi od nich nebolo dobre....a mas super kolegov ked sa o teba tak staraju...hi
elliska to je ok, ved forum je o tom...nie o mojej veceri..Hi
Dobru nocku, ja sa este potim nad esejou. Dobre sa vyspite a dakujem za mentalnu podporu, nerob si starosti, ethelka, sak hadam nezomieram, len blbnem. Ahoj slusny muz, sorry, ze tu vypisujem take veci tebe pred vecerou:)
Ty mas ocko vsade......Hi....okej sefka idem aj ja..pa pa
...a po actimele šup do postele...ani očko sa nepotrasie...hi
Elisska,to je dobre....sama som zvedavá,čo to bude..IDEM SPINKAŤ,PRAJEM DOBRÚ NOC VŠETKÝM::::::::::
presne tak...tak uz som aj najedny...este si dam actimel a je to...Hi