Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

ajka taky slovensky chlebik, dobre prepeceny....tak to by som si hrozne dal...ale ved uz len mesiac...sa uz tesim....a budem navyse sam doma...par dni...Hi

slusny_muz

Ja som si robil minuly tzyden, a pouzil som klobasky zo Slovesnka, mnam dobre bolo...samozrejme aj stiplave papricky.....Hi

slusny_muz

Jej aj ja by som si dal neico take dobre...ani to neviem specifikovat....ale nieco dobre...Hi
Ahoj Ethelka, vyspinkana??

aja25

Ahoj ethelka....ja som taka vytesena!!!Tesim sa na to ako sa vyspim ,prepcham a tak.A pojdem pozriet partiu do telocvicne lebo mi uz chybaju...

aja25

NO utekaj nieco zobnut lebo nizka hladina cukru je nebezpecna......hi...mne sa to stalo v tescu tak som tie oskvary musela kupit....a okrem toho.......kopec sprostosti!Ale tesim sa vsetky ich zjem!!!