Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

ethel, zda sa, ze to uz coskoro bude, tak neohovaraj:)) Aj ja si myslim, ze to, co robis, je poslanie, toto veru kazdy nie je schopny spravit, ale ked ta to umara, mozno by si aj mohla zmenit pracovisko. aja, znie to velmi zaujimavo, zelam ti velmi, aby ta prijali. Som rada, ze si v poriadku aj po zdravotnej stranke. Ja som taky maly hypochonder, co ste mali aj vlastne moznost vidiet ako moju diskusnu otazku. Bojim sa o seba. Som rada, ked mam robotu, ze sa nezaoberam vsetkym, co mi na tele vyrasi:) Ale aj tak ma trapi, ze som si asi pred dvomi rokmi nasla zvacsenu uzlinu na pravej slabine. Je tvrda, mala a presne v prvy den menzes zacne boliet a o par tyzdnov prestane. Neviem, co to je, videli to traja lekari, vraj to nic nie je, robili mi krvny test, ci je v tele zapal, nie je, tak neviem, preco to boli, ale ked zacne, tak to presne viem, ze v ten den dostanem, aj keby mala meskat...

aja25

Nema "chlap" nejake cislo diagnozy?....
Hi..robim si srandu....Ethel pojdem uz asi
spat po takom stresujucom dni....a klobuk dole nemen zamestanie ak ta to nevycerpava....vsetci chori ludia ta potrebuju..a myslim aj zdravi...Dobru noc a zas niekedy

ethel

Ajka-mne to bolo asi súdené...JA TU od rána neklábosím,ale recepty si tu naša ELI spolu so SLUSNYM rozdávali od rána....Ten tak krásne vždy zmizne aby sme ho mohli privolávať...hi

aja25

Zmeny sa netreba bat !!! Kazda zmna ta niecomu nauci ale myslim si ze tvoja praca nie je praca ale poslanie.minuly rok som mala trosku problemy tiez som nevedela ci budem mat nalez pozitiv alebo negativ nakoniec to dopadlo dobre.A ja odvtedy trosku inak pozeram na svet...hi