Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

Cauko, tak uz to pekne rozvoniava, dakujem ti za recept, slusny muz, mne uz dochadza fantazia, co varit, varim kazdy druhy den a stale vymyslam, co robit, aby to vydrzalo tie dva dni. Inak, to musi byt u teba pomerne teplo, ked ty veselo na bicykli, tu by si primrzol, je tu cez den okolo -4 az -8...ethel, ja som sa ta chcela spytat, v akom odbore robis a odpovedala si sama...Boooze, klobuk dolu, dievca, naozaj, ja by som nemohla...Som strasne citlivy clovek...Kamarat mi na gympli zomrel na rakovinu mozgu, nemal ani 18, ja som ho nemohla ist navstivit...Bola som na pohrebe (prvy raz v zivote) a bolo to priserne.
Teraz sa idem ucit, nechce sa mi do toho, ale co uz.

slusny_muz

asi uz spinka, dnes mala mat pohovor a mozno vecer aj fitko, tak isto bude uz unavena...to vies stres a cvicenie..

ethel

:-))))jabĺčka...to si mal zdraví "koláčik"..hi Elissa už asi kuchtí mäsko s kapustou... A čo Ajka? dnes ju tu nevidno..

ethel

joooj,taký spokojný prišiel 5:40....celú sobotu sme kukali telku...pohoda...klídek..A ty si upiekol štrúdlu?