Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
joooj,Elissa varí už od rána...hi..teda chcela..hi..
tyka sa to obchodu,architektura...a tak nechcem to este zarieknut....Elissa mam kazdy den taky natrieskany ze som rada ked
sa vecer dostanem ku compu...A co vy varite hladna som ako vlk!
vieš čo je na tom najhoršie,že viem čo bude nasledovať...som sa pri tom vyplakala...Vieš,už som aj uvažoval zmeniť-záchranka,aro,ale držia ma kamarátky-ludia ktorých nechcem stratiť a aj to,že sa bojím zmeny..
ethel, to znie dobre (k tomu vareniu), ale priatel robil zemiaky v supke pred par dnami, musim pozriet, ci su este pozivatelne a popripade ich pouzijem, ked nie, tak este dovarim. My o vlku a vlk...ajkaaaa, nuz a ty sa prides pochvalit az tak neskoro? Baba jedna, dostala sa do uzsieho vyberu a ona to pride len tak oznamit. Blahozelam. To je super. Je to na vybornej ceste. Dobry pocit, co? Si im to musela dobre nandat. Prezradis, co to je za poziciu?
Bola....citala som teraz tu temu tu+ ....a ....ethel ....OBDIVUJEM TA....
tak to je fajn,budeme ti držať palčeky..aj cvičiť si bola?
Dobre som v druhom kole ....takze idem vo stvrtok na pokec s majitelmi.....
AAAHHHHOOOOOJJJJJJ-si nás teraz dostala....hi...no ako, čo tvoj pohovor?
ahojte .Ja este nespim....
elissa-je to tam fakt na psychiku strašné,ale aj strašne špinavé-chrchle a tak...Napadlo ma k tomu vareniu-ja by som bola dala aj zemiaky na kolieska pod tú kapustu...hi