Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
aj ja len tak kontrolujem....hi...či ma tu niekto neohovára...hi..a potom si dačo idem čítať....
No ja som momentalne doma mam dovolenku.Oddychujem...pojdem asi na kozmetiku a musim na vecer urobit nejaku dobru choreografiu lebo mam nahlasenu audienciu od kociek ktore su velmi narocne!!A este sa musim pozriet do nejakych ucebnic aby som bola na zajtra pripravena...
Hi..dobre ranko ethel...no aspon na chvilku....
ahojte....takto z ránka a už ste tu..hi
Jasnacka, uvidim este poobede, ale ked vydrzal celu noc, tak je to ok. A co Ty, ako v robotke?
No ked dnes vydrzal cestu do prace tak ste majstri!
No ja som nemal okrem ruk nic na opravenie defektu tak on mi vsetko poskytol. A potom vecer si pozical moj bycikel..Hi...aspon ho trosku vyskusal...
A to si bol ty taky sikovny ci tvoj cinsky kamos?
Neboj, nic si neprestrelila, jednopducho niekedy povinosti a niekedy vypadky v sieti zapricinia ze nestihnem ani napisat ze uz idem prec...hi..
fuu uz som sa lakla ze som prestrelila s tou diagnozou...hi