Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

Dobre ranko, jasne za 5 min bol opraveny. Neboj neurazila..Hi...ale padol mi net na cely vecer. Doma nemam take spojenie ako v robote...

aja25

Slusny _muz a opravil si vcera ty ten bycikel ci chodis na pesie tury ?Vcera si nejako rychlo opustil forum dufam ze som ta niecim neurazila!

elissa

Dobru noc, ajka, nezabudni utriet klavesnicu ci monitor od sliniek:) hak neberiem uz asi dva roky. Sono je ultrazvuk? Len tak sa pytam, ze co mam navrhnut tomu americkemu lekarovi, aby ma kde poslal. Videl to slovensky chirurg. Slusny muz, kvitujem ti toho cinskeho kamosa. Ja som mala na skole dve cinske kamosky a Korejcana kamosa, su to dobri ludia, aj ked priatel ma s nimi prave opacne skusenosti. Ja sa uz musim odmlcat, musim napisat esej, cauko zatial.

aja25

A s tou klavesnicou mas s casti pravdu slusny_muz.take A uz mam urcite na cele.Elissa chod aspon na to sono! Neuzivas HAK? Ta zdurena uzlina by mohla byt aj z toho

aja25

Pohovor prebiehal v pohode najprv si ma otestovali a potom prislo aj na tie usmevy.....Ved ja som komunikativny typ!....hi

ethel

Elissa-ja by som si dala urobiť aj dáke sono,krvná testy-kompletné pozrieť chirurgovi....idem venčiť psa 10 min...

aja25

momentalne nemam doma nikoho....ale partnera mam len je stale na cestach....No a na to kura sa mi zbiehaju slinky...Som ako pavlovove psy staci ked sa mi o jedle napise a uz slintam...hi..Slusny_muz s tym byciklom to bola sabotaz...hi