Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ethel, aj mne to je cudne. Neviem vsak, ako to dat vysetrit, kazdy mi to len "omacal" s tym, ze zvacsena uzlina a nic...Uz by mi coskoro mala prist poistenecka karticka, tak pojdem k lekarovi, lebo tu je to priserne drahe, ked platis z vlastneho vrecka. Mam poistovnu Union (cestovnu) a s nimi som valcila o 1200 dolarov za jeden test! Ale zaplatili, lebo odo mna dostavali denne nezne emaily. teraz cez vysku som poistena americkou normalnou poistovnou, co hradi 80 percent, tak sa dam do kopy.
ajka tak povedz ako to prebiehalo? Alebo sa ti o tom moc nechce a uz mas otlacene niektore pismenka z klavesnice na tvojom cele...hi...?
ajka, ti tu nechcem robit chutky, ale od rana mam z nejakeho dovodu chut na kyslu kapustu, ale vcera som z mraznicky vytiahla kuracie prsia, tak mi slusny muz poradit hodit na pekac ochutenu kapusticku a na to masko a zapiect v rure. Vonia to ozaj supracky, viem, ze mamka asi tak nejak robi pecene kura na kapuste, vraj to chuti bajecne. ajka, ty mas doma priatela ci manzela, ci sa mas dobre?:)))
pooozdravujeme čínskeho kamoša...hi...hello china...hi...Elissa-to mi je dáka divná uzlina...ja by som si to dala poriadne vyšetriť..
ajka ved nechot, trosku pobudni...aspon par minut....a elissa kuchti moj recept...Hi..ale na vlastny sposob...Hi
Ou a dakujem slusny muz...ale radsej este negratulujte...Uvidime...
Ethelka, detom propolis mozes davat ale najprv skus ci si neni alergicky nanho. Skus len tak potret kozu s propolisovou tinkturou a ked sa nevyhadze tak by to malo byt ok...aj ked je ine ked to chces pit, ale aspon orientacne...
No ja nakoniec ani nepojdem spat...
elissa ani si mi neprezradila co to vlastne kuchtis?
Ajka tak gratulujem a drz sa v druhom kole...drzim palce...