Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No tak to tvoje hanbenie uz trosku poznam, ty si to musela mat tazke v puberte...nie?
ja tu u nás,keď chcem ísť na aspoň jednu cestu,kde sa dá,musím prejsť cez dve križovatky aby som sa tam dostala...chodievam z dcérov,sama sa hanbím,no chápeš to?
No to aj ja v BA, ale tu su vodici trosku ohladuplnesji, a hlavne je tu vela ciest pre bycikle...
ja svoj byciklík tak lúbim,že ho mám v obyvačke..v lete byciklujem,ale po ceste sa bojím,tak okupujem chodníky,..hi
No ved to, ale tu bycikluju vsetci, stari, mladi, babky, deti...vsetci...
aha..ja mám zvyk všade chodiť pešo a potom sa trepem s dvoma taškami...hi
No ale ja rad byciklujem, no ale par dni asi nebudem. Je to aj pohodlnejsie na nakupovanie...lebo obchody mam dalej od domu...
:-)) to sa ti chce na 10 min. vyťahovať bycikel?To by si mal zdravšie,keby si zabehol...hi
no tak ja stale pracujem, ale dostal som defekt na bycikli...hmm...tak som musel domov peso..nieje to daleko tak 10 min do roboty...
slusny_muz,ty si čo dnes robil?Pracoval?