Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

ajka no ked pridem domov v aprili chcem este stihnut cez velku noc nejaku lyzovacku. Ale potom musim dost makat...takze dovolenka sa crta az na vianoce...

aja25

To je chyba slusny muz!...ale ked prcujes v zahranici tak je to asi trochu ine...Ved ty si to vynahradis!!! Ja som raz tak tahala 3 roky bez dovolenky a potom som sa nastvala a mala 25 dni dovolenky a bola som v Taliansku ale tiez pracovne lebo som dostala ponuku od cestovky robit animatorku ale bolo to super!!!Tak to si budes musiet vynahradit nejako podobne!!

ethel

...veď ty si stále na dovolenke...hi..ja mám tento mesiac vela volna,lebo som mala 200 hodín nadčasov..hi..keby mi to boli radšej preplatili..hi..by som bola bohatá..hi