Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
myslim, ze nie...takto to je teraz dobre...hi
my sme na dovolenky k moru začali chodiť až pred dvoma rokmi a teším sa z toho...ja zimu tiež nemusím,lyžovať síce viem,ale nemusím..hi
Musis to single zmenit na double ...a bude to o inom..hi
Ja sa nestazujem, ze nemam dovolenku, mne sa potom zda, ze mi vela casu ujde na to co som mohol porobit v robotke...Hi...viem, ze je to cudne...ale s casti je to aj o tom ze som single...
Velku Racu poznam aj Jasensku dolinu,a Martinske hole a ethelka aj Donovaly....bola som tam na dovolenke tak 3 roky dozadu
No to som si povedala ze uz nebudem taky workoholik lebo sa to odraza na mojom spanku a aj tie problemy co som mala minuly rok tak boli zo stresu! Tak som si dala heslo ked nejde o zivot ide o H....A dovolenku si cerpam!Ale ja mam radsej slniecko a ked sa pritrafi more tak je to super!
treba prísť lyžovať do BB na Donovaly...hi...
No samozrejme na babu nie. Niekam do Tatier, alebo Oscadnica Velka Raca...dufam, ze bude sneh...
ajka-mňa to uchvátilo,je to zo života a fak dobrá zábava,za dva dni ma to úplne ináč naladilo,teraz od neho čítam láska je chyba v programe a ešte mi odporučili aj mexickú vlnu..tak sa teším..
Lyzujes? A kam chces vybehnut lebo pri Bratislave je len Pezinska Baba a tam hadam uz v aprili sneh nebude aspon teda dufam!!!!