Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

ethel

my sme na dovolenky k moru začali chodiť až pred dvoma rokmi a teším sa z toho...ja zimu tiež nemusím,lyžovať síce viem,ale nemusím..hi

slusny_muz

Ja sa nestazujem, ze nemam dovolenku, mne sa potom zda, ze mi vela casu ujde na to co som mohol porobit v robotke...Hi...viem, ze je to cudne...ale s casti je to aj o tom ze som single...

aja25

Velku Racu poznam aj Jasensku dolinu,a Martinske hole a ethelka aj Donovaly....bola som tam na dovolenke tak 3 roky dozadu

aja25

No to som si povedala ze uz nebudem taky workoholik lebo sa to odraza na mojom spanku a aj tie problemy co som mala minuly rok tak boli zo stresu! Tak som si dala heslo ked nejde o zivot ide o H....A dovolenku si cerpam!Ale ja mam radsej slniecko a ked sa pritrafi more tak je to super!

ethel

ajka-mňa to uchvátilo,je to zo života a fak dobrá zábava,za dva dni ma to úplne ináč naladilo,teraz od neho čítam láska je chyba v programe a ešte mi odporučili aj mexickú vlnu..tak sa teším..

aja25

Lyzujes? A kam chces vybehnut lebo pri Bratislave je len Pezinska Baba a tam hadam uz v aprili sneh nebude aspon teda dufam!!!!