Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ajka-ty si tiež super,ešte aj kozmetika..hi..dokonalá žena..hi..prajem ti pekný deň..
No ja mam meeting, tak tiez musim, majte sa krasne...
nie je to sebecké...ale tá nobelovka ajka,to keby mal,to by sa nám páčilo...hi
Ludkovia pojdem na tu kozmetiku nech som zajtra "ocarujuca"...hi.Pa.pa
Stacilo by byt v time kde niekto ziska nobelovku aj z toho by som pustil do gati...a nieto ze by ju dali mne...hi
Ved mam casu dost na nejaky vztah....teraz sa chcem venovat sebe..je to trochu sebecke, ale co narobim...Hi
No ved ty si rozumies len sa nesmies tolko fixovat na pracu aby ti za tym mikroskopom
nenarastla brada a nezapustil korene!Aj ked by bolo pekne poznat niekoho s nobelovkou..hi
No ved stale sa treba zdokonalovat a je pravda, ze ked mam vztah zacnem robit kompromisy a moje hobby idu dole vodou a to nechcem...
to single má svoje výhody...
a zase to musím povedať,že si kapacita-tvoja robota,tvoje hobby,potreba sa zdokonalovať,...hi