Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ja sedim v office v UK
prepac trochu nedorozumenia....moj naozajstny brat...hi
Pockaj tvoj brasko alebo ty sedis v lietadle?
ok, tak to som rad. Som trochu nervozny, lebo brasko sedi v lietadle do Denveru, tak dufam, ze vsetko bude ok...
Solarko je iba koi farbe neprehanam to idem tak raz za 2-3 tyzdne aj to len na par min.brasko!
aha, no ved preto, tak obocie je v poriadku aj masaz, ale so solarkom to moc neprehanaj....teraz Ti dohovaram ako tvoj starsi brat...Hi
No ja uz som spet, bol som nieco robit...
slusny_muz nie som flakata bola som len an masazi uprava obocka trosku solarko a tak....takze som sa trosku dotkla dokonalosti ethel...hi
Ok, uz musim tak pekny dnicek vsetkym....pa pa
pa pa aj ja idem čítať...
Ajka, no nieje moc dobre chodit den predtym na kozmetiku, lebo budes trsku vyhadzana na druhy den...