Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
To iste co ja, tiez skoncil postgradual a ide tam vlastne robit...na rok, dva...
a co ide robit tvoj brasko do Denveru studovat ci pracovat?
No ak budem mat cas tak mozno precitam, ale neviem ci ma to bude bavit...Hi
Tak si to otvor ked budes mat cas.Je vazne dobry....niekedy je fakt sranda precitat si muzsky nazor na zeny bez zbytocnych prikras a ...clovek sa vela dozvie...hi,hi
Mam rada ked sa ludia neberu smrtelne vazne...hi
no poculom som aj ja ze je dobry
Nic sa nestalo v pohode..Citam ethelinu literaturu a vazne sa bavim...rehocem sa tu za pocitacom neviem ci si toho Matkina nezbehnem kupit do knihkupectva.
prepac
no ved ja viem....It's gonna be all right...
Ma zavadzas uz som sa lakla ze mam dlhe vedenie...hi
No ja ti poviem na CT1 teraz bezi dokument o leteckych nestastiach vcera sa mi celu noc snivalo ze padam.....ale to len kvoli tomu serialu.Letecka doprava patri medzi najbezpecnejsie tak nemaj strach!