Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

elissa

Ahoj ethelka, no mudrejsia, to neviem:) Ale zarobi clovek snad viac, ked tu skolu ma. Dnes som po dhsom case hovorila s nasimi - ockova sestra (63) ma rakovinu prsnika, hrozne, co? Ocko je z toho mimo. Ona vsak sla k lekarovi, az ked mala pri pazi 3 velke hrcky, z toho jedna je zhubna...A cely zivot fajci. Ma tam uz aj nejake metastazy, podrobnejsie neviem, ale vraj bude dostavat chemoterapiu - doma v tabletkach. nevedela som, ze je aj take cosi existuje, verim vsak, ze ju daju do poriadku. Ja sa rakoviny bojim ako cert kriza. Ocko sa teraz boji aj o mamku, vraj si ju pestuje, len aby sa jej nic nestalo a chce ju poslat i na testy na onkomarkery (ona je uplne fit a raz za pol roka chodi na preventivnu prehliadku, ocko vsak panikari, aj na mamografiu chodi)...

ethel

ahoj Elissa-samozrejme ti držíme palce...dnes som mala v robote taký zhon,že ma napadlo presne to čo vravíš-radšej robiť ako študovať...bol to dobrý pocit,byť unavená z roboty a myslieť na to,že sa nemusím drilovať na skúšku,..ale...ty budeš múdrejšia a to sa ti v živote vráti!!!!

elissa

Caute, idem sa ucit na test z fyziky, tak zajtra drzte palce. juuj, radsej by som robila, clovek pride domov a ma pokoj, nemusi sa ucit:(( Kika, lekarka predpisuje na nadchu antibiotika? To je divne, nie?

kika777

Ahoj! Moje dieta ma nadchu.Lekarka jej predpisala Sumamed a Ambrobene.Este kasle.Zda sa mi,ze nevie ten hlien vykaslat.Pomozte mi prosim.Kika