Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ahoj ethelka, no mudrejsia, to neviem:) Ale zarobi clovek snad viac, ked tu skolu ma. Dnes som po dhsom case hovorila s nasimi - ockova sestra (63) ma rakovinu prsnika, hrozne, co? Ocko je z toho mimo. Ona vsak sla k lekarovi, az ked mala pri pazi 3 velke hrcky, z toho jedna je zhubna...A cely zivot fajci. Ma tam uz aj nejake metastazy, podrobnejsie neviem, ale vraj bude dostavat chemoterapiu - doma v tabletkach. nevedela som, ze je aj take cosi existuje, verim vsak, ze ju daju do poriadku. Ja sa rakoviny bojim ako cert kriza. Ocko sa teraz boji aj o mamku, vraj si ju pestuje, len aby sa jej nic nestalo a chce ju poslat i na testy na onkomarkery (ona je uplne fit a raz za pol roka chodi na preventivnu prehliadku, ocko vsak panikari, aj na mamografiu chodi)...
ahoj Elissa-samozrejme ti držíme palce...dnes som mala v robote taký zhon,že ma napadlo presne to čo vravíš-radšej robiť ako študovať...bol to dobrý pocit,byť unavená z roboty a myslieť na to,že sa nemusím drilovať na skúšku,..ale...ty budeš múdrejšia a to sa ti v živote vráti!!!!
Caute, idem sa ucit na test z fyziky, tak zajtra drzte palce. juuj, radsej by som robila, clovek pride domov a ma pokoj, nemusi sa ucit:(( Kika, lekarka predpisuje na nadchu antibiotika? To je divne, nie?
od kedy užíva sumamed a ambrobene?
Ahoj! Moje dieta ma nadchu.Lekarka jej predpisala Sumamed a Ambrobene.Este kasle.Zda sa mi,ze nevie ten hlien vykaslat.Pomozte mi prosim.Kika
feliciu.....pa,pa
tak pekny den pa pa
ake mas auticko...?
idem sa vyhnat od compu....mozno sa vecer zastavim ked nebudem uplne znicena a nezaspim uz za volantom!...pa,pa
mama z vas ma radost ked ste sa jej tak rozutekali!...ale zas ste sikovni a na to je urcite pysna