Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

No len sa chod pekne "vyvencit". Ja uz idem z robotky do pubu aspon na jedneho Guinesa. Tak neskor mozno pokecame...a nenechaj sa vytocit...povedz si ze ho velmi velmi milujes a je to....Hi...

ethel

ahojky...hi...hi...jasné,že som ťa hneď pochopila,vieš,že si úžasný?!Ale dnes idem s ním,zajtra ale robím celý deň takže piť nebudem,teda alkohol...ale ak sa nahnevám,prídem domov a zapnem pc...hi..teraz neviem,či by sa mi lepšie nesedelo doma...hi..

slusny_muz

Ahojki Ethelka, ja uz pomaly z robotky...dnes mam opat sluzbu vecer...??? :-)))) Narazam na to ze ci budes opat trochu smutna....vies je piatok..

ethel

Ahojte....Elissa,ako dopadol test? Už si zdravá úplne? Ajka-ako sa máš ty,si tu dva dni nebola... Slusny_muz-pekná odpoveď vo fóre..hi...

ethel

niekedy nezaberú ani tie tabletky proti nevolnosti...je pekné,keď sa muži o svoje ženy tak boja...to je fajn,že je taká pokojná,bodaj by jej to zostalo...držím zajtra palčeky,idem si lahnúť,som unavená,dnes to bolo v robote kruté....a aj smutné...tak sa mi tu maj....

elissa

Nic blizsie o tom neviem, absolutne. Aj ja som sa pytala, ci sa jej neda radsej vsetko zobrat...Dufam, ze jej daju nejake tabletky proti nevolnosti a tak, vraj ke v dobrej nalade a pokojna ako Anglican, jej muz je vsak z toho vedla a je nestastny, tak mamka vravela, ze ona akurat to teraz nepotrebuje, aby jej chlap pri nej smutil, lebo sa tym nic nedosiahne.

ethel

máš skvelých rodičov......no to nie je bohvie čo ak má metastázy...Ano chemoterapeutiká sú aj v tabletkovej forme,sú dosť ťažké na žalúdok!Nedá sa jej prsník odstrániť aj s uzlinami?Kde má tie metastázy?