Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
ja luskam svoje problemy, pracovne....snad na nieco pridem...
hi hi...pôjdem do nočnej...sedím si tu,čítam príspevky-problémy a rozmýšlam čo robiť...
Ethel Ty si dnes neni v praci??
ahojte,nemala som čas vám odpísať,venovala som sa jednej zo svojich úchiliek-telefonovanie....hi...Ajka neopováž sa teraz cvičiť,lebo ti to ublíži na srdiečko:(..a dohadzovať nechcem,to bola len sranda..ešteže čo,aby sme ho stratili?:-)))
no tak to som rad....pa
presne tak....idem lekarovi..tak zatial do skoreho pisania...pa,pa
Nebojim sa toho kto bude na druhej strane, ved som chlap...Hi...ale jednoducho necitim potrebu vyuzit takuto formu zoznamenia, aj ked nic proti nej nemam...klasika je klasika...
Hej ja som take neposlusne dospele decko,co nedba na rady druhych a vzdy si spravi podla seba ale na vlastnych chybach sa clovek uci!...Ked ja si vzdy myslim ze ma nic nezdola....Hej zoznamovat sa na nete je nebezpecne nikdy nevies kto je za
tymi pismenkami....to je skoro ako rozpravka....hi...ale niekedy nemusi mat dobry koniec...tak bacha
ajka ahoj....tak nech si rzchlo zdrava, som Ti hovoril ze sa na Teba nieco nalepi, ked si chodila cvicit aj s nadchou....nepocuvas ma...Hi
A neboj ja sa budem drzat zubami nehctami slobody...Hi
ethelka pozeram ze si pekna dohadzovacka...hi....ty nam na nete este ozenis slusneho_muza...hi,hi..Som chora asi chripka ...je mi na...figu.Tak obcas mrknem ockom co mi vyvadzate ale zvacsa asi polezim a vypotim bacila...