Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

Ahoj elisska. Ja nemam nic proti zoznameniu cez internet a myslim, ze je aj dost popularne. Je to novsia forma zoznamenia, pretoze ludia su casto praocvne vytazeni a nemaju kde hladat nove znamosti.
Ale predsa ja osobne by som to nechcel a stranim sa takehoto zoznamenia. Neviem preco, neda sa to vysvetlit...mozno casom zmenim mienku, ked budem stale a stale sam...Hi

elissa

Ahojte, akurat ranajkujem a je mi tak nejak clivo a smutno, asi sa mi snivalo o rodine...Dnes nemam skolu, chystam sa varit polovnicku kapsu (zemiakove placky plnene masom). Hovorila som s mamkou a tak mi chybaju:(((
ajka, mrzi ma, ze si prechladena, to mas z toho, ze si kecala so mnou:)
slusny muz, ja som svojho priatela spoznala cez net, o mesiac za mnou prisiel a o pat som uz za nim sla do Ameriky:) Horoskopom never, nas rusky profesor fyziky nam to vysvetloval a dobre sa nam tom zabaval:)
Tak sa dnes drzte a mne zelajte, nech mi den rychlo prejde aj ten zvlastny smutok. O tri mesiace uz prideme na Slovensko, tak mjusim vydrzat.

ethel

teší ma,že ste tam taký múdri a riešite také závažné veci a pomáhate...ty na to určite prídeš,dobre ti to myslí....ja už budem končiť,idem si zacvičiť...hi

slusny_muz

No dnes mam stretko ohladom toho aby sme nasli nejake vychodisko z tejeto spleti problemov. Tak uvidim ako sa to pohne....

ethel

...dnes si mal v horoskope,že to budeš mať v práci ťažké...ale to určite nebolo o tebe a komerčným horoskopom neverím..hi