Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
Ahoj elisska. Ja nemam nic proti zoznameniu cez internet a myslim, ze je aj dost popularne. Je to novsia forma zoznamenia, pretoze ludia su casto praocvne vytazeni a nemaju kde hladat nove znamosti.
Ale predsa ja osobne by som to nechcel a stranim sa takehoto zoznamenia. Neviem preco, neda sa to vysvetlit...mozno casom zmenim mienku, ked budem stale a stale sam...Hi
Ahojte, akurat ranajkujem a je mi tak nejak clivo a smutno, asi sa mi snivalo o rodine...Dnes nemam skolu, chystam sa varit polovnicku kapsu (zemiakove placky plnene masom). Hovorila som s mamkou a tak mi chybaju:(((
ajka, mrzi ma, ze si prechladena, to mas z toho, ze si kecala so mnou:)
slusny muz, ja som svojho priatela spoznala cez net, o mesiac za mnou prisiel a o pat som uz za nim sla do Ameriky:) Horoskopom never, nas rusky profesor fyziky nam to vysvetloval a dobre sa nam tom zabaval:)
Tak sa dnes drzte a mne zelajte, nech mi den rychlo prejde aj ten zvlastny smutok. O tri mesiace uz prideme na Slovensko, tak mjusim vydrzat.
pa pa pa ...
ok, ja idem zas cvicit moj mozog...Hi...tak pa pa
magazin.atlas.sk
...preto mám psa..
teší ma,že ste tam taký múdri a riešite také závažné veci a pomáhate...ty na to určite prídeš,dobre ti to myslí....ja už budem končiť,idem si zacvičiť...hi
No dnes mam stretko ohladom toho aby sme nasli nejake vychodisko z tejeto spleti problemov. Tak uvidim ako sa to pohne....
presne tak...sláva dačo stojí...a darí sa ti dnes?..hi
No ja som neni moc na horoskopy a v praci to je tazke vzdy....Hi....pre slavu treba aj nieco vydrzat...Hi
...dnes si mal v horoskope,že to budeš mať v práci ťažké...ale to určite nebolo o tebe a komerčným horoskopom neverím..hi