Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
bru noc, a pekne sny..pa
ty si šikovný a zajtr tomu prídeš na ....proste na to prídeš...hi..takže ti prajem peknú nôcku, aj sníčky.....
no ja si pojdem nieco este pozret, nejaku dobrnu literaturu, nieje mozne aby som s tym v praci nepohol...hi
ostaň taký ako si...klasika je najlepšia...neviem,či by som si už nemala ísť lahnúť...
no ved ine sa z toho ani nedalo vycitat...Hi...ja som v tomto klasik...sice mozno je to teraz popularne vztah cez net, ale nejako neviem tomu prijst na chut...
..zase bodík...hi..to ma utvrdzuje v tom,že naozaj rýchlo chápeš aj bez detailov,...hi...som kludnejšia:-))
vztah cez net....Hi
? čo nie je pre teba?
no ja som si aj myslel, ale chcel som to pocut od Teba...ale toto nieje premna...
..hi...nechcei vedieť...patríš medzi ludí čo rýchlo chápu,tak ti posielam myšlienku....:-)