Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silna nadcha?

Príspevok v téme: Silna nadcha?
elissa

Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.

slusny_muz

Tak spokojbost je na oboch stranach...dnes som mal na obed vyborneho salmon, neviem si spomenut na slovensky preklad....

ethel

..to som rada,že máš dobrú šéfku,sú určite šťastný,že ťa tam majú...Čítala som si vaše príspevky s Eliss...hi

slusny_muz

No hovoril som s hlavnou sefkou a tak som povedal ze aka je asi vizia, a povedal mi ze...keep smile...tak je to v pohodicke...to je veda, nie vzdy sa musi darit ako my chceme...

slusny_muz

Ani ja anglicanky moc nie. Ja len slovenky ale ak si tak premietam svoje plany do buducna asi sa na Slovensku v najblizsej dobe budem pohybovat zriedkavejsie, takze sa uvidi ci vobec nejaka dama bude...Hi

elissa

Cauko, poslusne hlasim, obed skoro hotovy.
Ja chapem tvoje obavy, ja som vtedy mala 21 rokov, vies, tak som skusala, co to vyda:) Mamke sa to velmi nepozdavalo, ze nie som stara dievka alebo tak, aby som sa musela zoznamit tymto sposobom, ale nastastie to vyslo, aj ked nie na uplne prvykrat, s "netakmi" som randila aj predtym - nic moc, ti poviem...
Ty by si chcel nejaku slovensku babiku skor ako Anglicanku, vsak? teda ja by som americana nechcela, maximalne tak kvoli zelenej karte. Hi.