Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
No len aby ju neskolila chripka alebo take nieco....ozaj o com si vcera tak premyslala v teme Prsten...Hi
NÁDCHU mala veru...to som zvýraznila kôli téme..hi..Ale ako ju poznám,aj tak chodí cvičiť a taká vyšťavená s nádchou už určite o takomto čase spí...hi
dufam, ze ajka je zdrava, lebo psodledne mala nadchu alebo take nieco...
no veď práve...ale mňa to trápilo od včera...a ešte som aj spala celé poobede..
No tak bohvie co tam bolo...to je len vhodne pre Novy cas, nejaku pikosku vytiahnut...
...tak ti ďakujem aj za seba....hi V robote?Trošku som sa nahnevala na názory ludí-viď článok v Novom čase:beštia útočí...Všetci sa zamýšlajú len nad chudákom "pacientom"..ja by som ho tak nenazvala..ale inak bolo v pohode
no ved to robim pre Vas..Hi...takze moje stastie je v koncnom dosledku aj vase...Hi..a ty ako sa mas? co v robotke?
...hi..ok,aj tak by mi to nič nepovedalo,ale je faj,že sú na svete ludia,čo stále skúmajú aby sme sa raz mali všetci lepšie...
no moc sa mi nechce o tom rozpravat...ale prave som nic nezistil...teda zistil negativny vysledok...
fúha...a čo si zistil? to ťa nebolia oči?