Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
dnes s dendritickymi bunkami...
napríklad s čím si dnes experimentoval?Ale to sa asi nehovorí...hi
no pouzivam vseliake pristroje, je to komplikovanejsie...a hlavne teraz robim ine ako som robil predtym a mozno o rok budem robit zas nieco ine...
..hi..ja neviem ale tak mi k tomu sekneš..hi..a ako potom experimentuješ?
preco si kazdy mysli ze robim s mikroskopom...mikroskop som nevdiel aspon 2 roky..
bože to musí byť taká prplavá robota,stále len mikroskop..hi..to máš aj ochranné pomôcky?...hi..
kolega mal dne narodky tak sme po robote trosku zasli na pivko, ale skoda ze mi nevysli experimenti, ale nevadi, musim tomu prijst na koren...
:-))))to je dobrý nápad,mali by sme si založiť niečo ako"rôzne problémy",alebo"keď chceš byť zdraví,ži ako my"...hi
ethel pod sem tu uz sme toho nariesili...
ja zajtra robím ale len do 13 takže som rada,dnes som upratovala atiež sa mi chce spať....hi..pôjdeme dnes skôr..:-)))