Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
fiha vas to tam nejako kvari...aspon ze moji rodiacia su v poriadku...Hi...tu take nic nemame...zatial.
už som tu..hi...neviem či som neochorela od Ajky..hi..je mi chrípkovo..hi
ok, tak pekne pokecajte...
...ochvílu sa odmlčím na 20 min..príde mi naj kamoška...
ja ho velmi nemusím od 1998 kedy mi diagnostikovali ulcus duodena...odvtedy nejedávam mastné veci a všetko suším na servítkach...hi..ale zajtra si možno dám...
jaaajjj vyprazany syr by som si dal....mnam...
no zubára sa dosť bojím,takže ja cukríky len tak decentne...5-6...hi..Ja zajtra urobím vyprážaný syr,lebo to zbožňujú(ja to nemusím:-(.A v nedelu svokra varí...takže ja budem mať veget...
mnam bolo, a planujem mat rzbky aj cez vikend...ved musime trosku zdravo jest...
Haslerky? Len pozor na zubne kazy...
:-))))))tak losos..mňam..to muselo byť velmi dobré..
ahaaa..salmon...hi....ja som sa zobudila až 14:30 tak som si dala dva jogurty a to bol môj obed...a teraz vyjedám hašlerky...hi