Dobry den, cez vikend som zacala kychat a potom sa k tomu pridruzilo aj silne skriabanie v hrdle, v pondelok som vsak sla do skoly, to som uz vo velkom soplila a hrdlo bolelo, sucho som pokasliavala, ale fungovala som. Od utorka lezim v posteli a som velmi slaba, robi mi tazkosti aj ist na zachod. Hrdlo prestava boliet, mam upchaty nos, obcas zakaslem. Teplotu nemam, trapi ma len ta slabost.Je to nadcha a odporucate mi ist zajtra do skoly? Dakujem.
Silna nadcha?
no co uz treba sa starat o pacientov...
no vidíš,ja som sviatkovala v robote:-( Všetci doma pri rozprávkach a ja tam...Na štedrý deň som prišla ráno po nočnej,začala variť....spať sa nedalo,na druhý deň celodenka...až do silvestra...
no radsej vela roboty ako sa nudit...to si neviem predstavit....teda viem cez sviatky a pozerat rozpravky....to mozem...Hi
..mne to teraz strašne vyhovuje,lebo by som najradšej zmenila pôsobisko,máme tam zhon,chaos,vela roboty...
Jej ja ani neviem kedy som mal dovolenku ak neratam vianocne sviatky doma...
presne tak...hi...stále mám vela nadčasov...
to ako si doma az do 16...??
...čajík sa už varí..hi...a teplúčo v postielke bude...hi...a robím až 16,dovtedy sa aj unudím...hi
No vd nasyp do seba vsetko co mas pri sebe a nejako vydrzis a pekne len v teplucku...a ziadne stresy, aspon ze dnes nemate vylet von s muzom...Hi
..ale máte tam vtáčiu...Veru na sk je toho hrozne vela a náš kraj je najviac postihnutý...Ale ja som nikdy nemala chrípku dlhšie ako dva dni,teda jej prejavy,takže sa až tak nebojím..hi