To ti dali priamo v nemocnici ci len ako tip? Citam, ze je to sprej, ale zatial nemam velmi dobre skusenosti so sprejmi.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
tak odseknuty prst a spalena pokozka su dve rozlisne veci :D kazdopadne - ja by som to nevydrzala.
bol som na chirurgii, jasne, ale tak s tym sa uz moc robit nedalo, prst som sice nasiel, ale nebol uplne v idealnom stave :D vydezinfikovali mi to, zaviazali, kadeco mi na to podavali, aj doma som si to potom samozrejme prevazoval, osetroval. ale uz nie, uz je to ok, plne zahojene. bolelo, ale neplakal som :D
A to ako take nieco osetrujes? To si musel ist logicky aj k lekarovi, nie?
klasicka kosacka :D a nie, nebolo to prijemne, ale prezil som. stavaju sa aj horsie veci.
To sa ti ako stalo? No aj to si vyžaduje určitú liečbu a následná rekonvalescencia podľa mňa nie je úplne najpríjemnejšia záležitosť a isto to muselo bolieť, zase sa netvár, že nie :D
ano, to stipanie som mal presne na mysli :D akoze nejde ani tak o mna ako o deti. ja uz som aj o prst prisiel, takze uz asi vydrzim vsetko :D jedno mi je.
on vobec neboli, nepali, nestipe, takze nie, ani to nepocitis :D
takze na otvorene rany je v pohode to dat, ano? nezblaznim sa od bolesti :D
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?