No veď to presne aj ja. Najčastejšie viem použíiť Alfasilver, inak bylinky a kadejaké odvary vôbec, to na mňa nefunguje.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
u mna bylinky funguju len zvnutra :D ak sa teda bavime o nich. cajiky, to ano, tie pijem bezne, ale inak nepouzivam.
Co sa pokozky tyka, vzdy je lepsie siahnut po niecom prirodnom, to je jasne, ale uz sa stalo, ze mi to aj velakrat vobec nepomohlo. Treba rozlisit problem vzdy.
Akože na čo? Na pokožku všeobecne?
Hej, veď.. netvrdím, že treba silou mocou používať chémiu, ale keď už je to fakt potrebné, tak proste použijem to, čo reálne funguje, zaberá a lieči.
prirodne veci su velakrat fajn, to je aj moj nazor, ale nie vzdy proste stacia a maju potrebnu silu.
Akoze aby to bolo viac bio organicke? Mna toto extremne udivuje a takisto aj ked sa niekto vyslovene brani pouzit nieco z lekarne, aj taketo skusenosti mam.
Je to tak, veď všetci predsa vieme, čo je pre nás najlepšie a takisto aj pre naše decká.
Thanks for this post
treba pocuvat jednym uchom dnu a druhym von :D ved si rob podla seba, ako je tebe lepsie a nevnimaj, co ti radia :D
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?