Prvá pomoc pre spálenú pokožku

mircok

To je sice pekne, ale aj tak som sa nedozvedel odpoved na to, co som sa pytal :D Co je take dobre si davat na povrchove rany. Mate nieco osvedcene?

dandiena

Presne takto sa zoceľujú ľudia :-D Akože je na mieste pofúkať, ale to prílišné ľutovanie veru nerobí dobrotu :D Ja to veľmi často vídam aj na detských ihriskách a rozhodne je to ešte horšie, ako na ten pád nereagovať vôbec :)

robreert

Treba deti viesť k tomu odmala, že aj keď padnem, tak sa postavím a idem, nič sa nedeje, nie je to koniec sveta. Netreba ho ľutovať.

kvetka3

To je pravda...Tiež som si hovorila, že budem taká mama a toto dovolím a toto zase nie...Ale opak je pravdou, všetko je to proste úplne inak :D Inak vnímaš veci, keď už je dietko na svete ako vtedy, keď ešte medzi vami nie je :)

dandiena

Tak ale keď dieťa plače (aj keby len preto, že sa zľaklo) a nebolí ho to až tak, tak ho potrebuješ nejakým spôsobom utešiť:) Veď uvidíš, keď budeš mať dieťa. Vtedy robíš všetko inak ako si si predtým predstavoval.

dandiena

Hmm, no neviem, či sa z toho veľakrát nerobí príliš veľká veda :D Malá ranka je nič, veľká otvorená rana je asi horšia vec.