vies co, beriem to tak, ze kazdy mame to svoje. kazdy potrebuje niecomu verit :D ono staci fakt odskusat si to na sebe raz a uvidis, ci je to blbost alebo nie :D ale teda predpokladam, ze mojej mame by bolo jedno, aj keby na vlastne oci vidi, ze mi to nepomohlo :D stale bude mat svoj nazor.
Prvá pomoc pre spálenú pokožku
Jasné, veď napríklad moji rodičia tomu doteraz veria :-)
ved ano... nie vsetko asi uplne fungovalo, ale tak aspon pre ten pocit, ze nieco preto robia. :) kopu veci sa da inak aj vsugerovat, mysel je silny nastroj :D
Kedysi sa to tak robilo, ale tak ine veci k dispozicii nemali, tak pouzivali, co vedeli a co mali po ruke :-D Nemam im to vobec za zle, ved vela veci sa robilo tak kadejako ako sa vedelo.
jedlo patri na tanier a nie na telo, to je predsa jasne :-D neviem, kto s tym prisiel, kto to vymyslel, ale toto by mi fakt ani nenapadlo skusat.
Ak máš na mysli horčicu alebo smotanu, tak to som už skúšala, ale to je teda u mňa totálne bez efektu :-D A vlastne ani neviem, komu to kedy reálne pomohlo.
poznam aj takych, co si musia dat na ranky zasadne len nieco z chladnicky. :D inak to pre nich nema zmysel.
Jasne, to treba. Ak sa toho potrebujes zbavit co najskor, tak je idealne si na to nieco dat, co myslim, ze sa zide vzdy :)
zalezi, ci ta to boli alebo necitis nic, ak hej, tak by som si na to urcite nieco dala.
Mňa troška "opálilo" pri sporáku :D Myslíte, že sa to nejak zahojí samo, či treba na to niečo dať? Neviem, zatiaľ to moc nebolí, ale môže začať neskôr asi.
Leto je časom dovoleniek, výletov a športov pod holým nebom. Občas sa však stane, že podceníme situáciu a výsledkom je červená a spálená pokožka. Čo s ňou?