Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvá pomoc pre spálenú pokožku

hrncarka

...tiez ja osobne teda preferujem skor veci, co su volne dostupne v lekarni a nie na predpis... nie je to ani prakticke, musis vyckavat na recept v cakarni a podobne...no naco...mne sa to teda nechce...

dudinka57

to mozno nejaky framykoin na to davat po spaleni, ci? ci to nepomoze? viem, ze to je masticka na predpis, ale to mi napadlo ako prve.

Poster

mne ako decku vzdycky babka gebrila na chrbat a plecia smotanu v lete :D pekne nechutne spomienky :D a ani neviem, ci to vobec pomohlo realne, to uz si nespominam :D

domCCA

no to vtedy sa tomu drobcovi snazis pomoct ako vies, ja si pamatam, ked bola moja dcerka mensia, tak som ju asi dobre tri hodiny drzala kvoli tomuto na rukach, aby sa aspon trocha vyspala.

Poster

vsak ja to vidim aj na sebe, ze ked sa spalim, tak neviem spat ani za svet, neviem sa ulozit, kazda jedna poloha je absolutne neprijemna, no neviem si predstavit pri malom dietati, ako to musi ono vnimat. dvojnasobne zle jak ja si myslim.

marekana

Ja kupujem pre decká jedine SPF 50 a vodeodolné. To mám aspoň ako takú istotu že sa mi až tak nespália. Ale hej je to pravda že človek to nemôže zakaždým ustriehnuť.

tymra

ono aj pri detoch je to take narocne teraz dost v lete dbat na to, aby sa proste nespalili na slnku, staci, ze pouzijes nejaky nekvalitny opalovak, sup do vody a cele sa mu to zmyje, tak jasne, ze to nema proste absolutne ziadny ucinok a spali sa. :/