Prvá pomoc pre spálenú pokožku

olejina

ja som pouzivala a nic sa mi nestalo. ale tak je to urcene na priame pouzivanie na pokozku, takze kazdy podla uvazenia:)

ennilia

..nic by som nepouzivala po uplynuti doby spotreby...takze ani toto. a obzvlast, ked je to na rany, to je take haklivejsie by som povedala..jednoducho sa to neodporuca:) ale zase podla mna je to ten typ veci, ktore istotne stihnes spotrebovat:)

imanka

riesite tu kozmetiku, toto asi pod to uplne nespada, ale aj tak by ma zaujimalo, ci ho treba vyradit po uplynuti tej doby.

olejina

samozrejme, ze potravin sa to netyka, ale aj pri kozmetike ja osobne vyuzivam toto pravidlo. nie vsetko, comu skonci "doba spotreby", je proste na vyhodenie.

zuzinecka88

Stare veci po datume spotreby netreba drzat doma. Ale tak su aj take, ktore su este stale dobre aj potom. Treba to ale vediet rozlisovat.

dandiena

No a ja som zistila, že mám zase doma toľko vecí, ktoré absolútne nevyužívam, takže všetko som povyhadzovala. Mám na mysli našu domácu "lekárničku".

olejina

tak vies ako to je, clovek kym si najde to, co jemu sedi a vyhovuje, tak to chvilu trva:) je vela veci, ktore doma mam a pouzivam, aj ked nie su uplne top, ale tak je to to najlepsie, co som nasla. ak neskor objavim nieco ucinnejsie, tak menim, to je jasne.