Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Táto diskusia patrí k článku: Ako prirodzene znížiť cholesterol?
Ako prirodzene znížiť cholesterol?

Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.

Milo210

to potom uz rovno mozes riesit nejake nezmyselne homeopatika alebo co. pozitivne myslenie, co ti vyzenie vsetky neduhy z tela a podobne :D

malapehana

nemusia to byt vyslovene bylinky. vsak aj ine veci su prirodne. ide o to, aby to nebolo vsetko namiesane v labaku niekde. vsak ako jasne, ze to bude aj tak, ale nie vsetky zlozky musia byt umelo vytvorene. to je ta podstata, ked sa povie, ze je prirodne zlozenie. neznamena to zase, ze tam budu nasusene bylinky.

annninka

jarica21 Co si predstavit ale pod tym prirodnym zlozenim? Akoze nejake bylinky? Alebo co vlastne? Aky je potom rozdiel medzi tymto a tymi cajmi trebars.

dobibina

naty_gresova ved neviem, som sa nad tym vobec nezamyslala, ze ako cely ten proces vlastne funguje... ale tak uz som mudrejsia o nieco :)

jarica21

Keď bylinky a čaje si niekto zvolí, že chce niečo takéto prírodné, tak potom kľudne môže zvoliť aj Armolipid. Ten má dobré zloženie. Nie škodné ako statíny.

luclucka

ved prave, skusaju kadeco a potom sa cuduju, ze to nefunguje, ked kadejake bylinky a caje a neviem co vsetko radsej poskusaju ako by si kupili jedny normalne tabletky a to poctivo uzivali. chapem, ze sa mozno chcu vyhnut chemii a tak, ale ved da sa aj taketo nieco najst ;)

humka44

Ake zbrane si proti nemu nasadila? Vsetko mozne aj nemozne? Lebo to som sa stretla uz s kadecim, ze ako to ludia riesia.

amalias

jooooj tak to je veru neprijemne. ale v dnesnej dobe je pomaly prirodny ukaz ten, co nema ziadne taketo ochorenie. akoze ja tiez bojujem s vyssim cholesterolom a mozem povedat, ze zatial je to boj, v ktorom vediem :)

madgala

tak niektore ochorenia su take, ze uz musis ostat dlhodobejsie na tych tabletkach. aj kamaratka takto nedavno zacala na zvyseny tep uzivat lieky, to ma aj nejaky odborny nazov to jej ochorenie, a to je tiez dlhodoba zalezitost. zase ale "vyhoda" ze pri tom cholesterole sa to vie dat aspon nejak dokopy, u nej ani moc nie.

Janna478

By som nepovedala, že to vie dorobiť takú galibu. Toto je dosť dôležité ale. Hlavne, keď máš niečo užívať dlhodobo.