Vieš čo, napríklad ArmoLIPID to má tak "určené", že po troch mesiacoch dochádza k zlepšeniu tých hodnôt zlého cholesterolu. Ale to neznamená to, že dovtedy sa nedeje nič a potom odrazu bum a je to lepšie. Však postupne všetko, nemôže čakať zázraky hneď na druhý deň.
Ako prirodzene znížiť cholesterol?
aha. lebo ja som myslela, že to treba dlhodobo. tak a potom nestačí teda ja neviem, mesiac, dva, že sa to zlepší a stačí?
lukco85 veď ja nehovorím tak, že ťa donúti niekto k tomu, to nikto nemôže :) ale tak vieš, ako som to myslela.
martina.d zlepšuje sa to od začiatku ako začneš užívať, ale ono po nejakom čase sa to kontroluje.
to podľa mňa nevieš takto hneď povedať, nie? nie sú to náhodou také lieky, že to musíš tak dlhšie užívať, aby sa dostavilo nejaké zlepšenie?
a čo ti odporučil na cholesterol na zníženie? nejak to aj pomáha výrazne?
Ale tak nehovorte, ze si nenechate poradit od doktora. To k nemu potom ani chodit nemusite. Ved ako dobre, ja si tiez precitam kadeco na nete a popytam sa, ale verim tomu, co mi poradi dr.
každý si môže spraviť ako chce. pokiaľ to nie sú lieky na predpis, tak je to na človeku samotnom, čo bude užívať, nie? a keď to nie sú lieky na predpis, tak tak či onak ťa lekár nemôže donútiť niečo užívať proti tvojej vôli.
to si si takto verila, že si sama dobre vyberieš? nebolo by lepšie, keby si sa spoľahla na to, čo ti poradí lekár?
vieš, ako sa hovorí, hlavne nenápadne :D keby sa tomu dalo aspoň veriť. ja som si sama zisťovala, keď prišlo na to, že by mi bolo lepšie niečo na úpravu cholesterolu užívať. som si normálne robila porovnania.
guzedinteee Takéto príspevky som tu na zdraví videla minimálne už tri od rôznych nickov a zakaždým bolo znenie rovnaké a hodnoty cholesterolu sa upravili z takej istej hodnoty zase na tú istú. Mágia :D
Zvýšený cholesterol trápi mnoho ľudí a vôbec nemusí byť jeho príčinou vyšší vek, či obezita. Zlé hodnoty cholesterolu majú aj štíhli a mladí ľudia, dokonca aj deti. Na vine je častokrát stres, ale najmä zlá životospráva. Ak vám váš lekár zistil z krvi zvýšený cholesterol, nezúfajte. Dokážete ho dostať do zdravých hodnôt aj bez tabletiek.