Orgazmus len cez klitoris

Príspevok v téme: Orgazmus len cez klitoris
Maja_3

Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...

dandy

môj priateľ si myslí,že mám nejaký problém keď sa milujeme a on ma onanuje tak z vagíni my ide hustá biela hmota.On si myslí že má byť riedka,ako má on.Je to problém?

zienka

Skuste velmi dlhu predohru,hladkanie, bozkavanie. Skuste to najskor oralne a potom si nanho sadni a sama si urcuj tempo. Doraz az uplne ku korenu penisu a hladaj si bod G. Vela stastia.

bb

vsetci si tu asi myslite , ze sa zeny pri vaginalnom orgazme niekedy aj pomocia...To nieje moc ale cista tekutina , ktora vystrekne z popod mocoveho vychodu.. je tam akasi zlaza ktora vyluci tuto tekutinu podobnu mocu... zaujimave je , ze ak zena dosahuje vela orgazmov, je schopna vylucit aj nenormalne mnozstvo tejto tekutiny,,, je to nieco co vznika z nicoho :)

iwa

S priatelom spolu spíme vyse pol roka a ja som este orgazmus nezažila,aj napriek tomu,že sa velmi snaží...Vôbec neviem aké to bude,co budem pocitovat...???

lori

A preco vas to vlasne trapi ved orgazmus dosiahnes? pPodla mna je to krasna vec bez ohladu na to z ktorych miest. Nie je dolezite odkial pochadza,ale ze je.

michelle

ja tento tiez zazivam, iba raz sa mi podaral vaginalny a bol iny ako klitorisovy, to je fakt, ale je ho tazke dosiahnut. svojho priatela som si naucila tak, aby vedel ako ma urobit a vysvetlila som mu aj preco to tak mam a chape to a vzdy mi dopraje viacej klitorisvoych orgazmov :)

upps

orgaymus to je nieco uzasne, prv si vyrusena, vyrusenie sa stupnuje ay do fayz, ye sa auy trasies a mas pocit, ye v podbrusku mas motzlikz a tvojim telom prechadya neuveritelna energia, take prijemne teplo :)

lila 84

ahojte, ja mám pocit že orgazmus nemôžem "dostať" môj priatel sa veľmi snaží ale.. chcela by som vediet čo sa vlastne deje s telom ženy a čo cítia,velmi by mi to pomohlo...prosim

moly

Mam problem, ze neviem dosiahnut orgazmus pri ked ma partner laska jazykom na klitorise.Vzdy citim ze uz pride vrchol ale naraz zase nic. Moj partner to robi vyborne ale neviem kde vo mne je problem. Zato bod G mi vie najst okamzite a tam pocitujem vyborny orgazmus niekedy aj sama striekam. tak ako je mozne ze to nejde cez klitoris. Sama cez klitoris viem dost rychlo dosiahnut orgazmus. Prosim poradte dakujem.