Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
vaginalny o. je blbost, ziadna ho nema,tie ktore tvrdia ze ho mali, mozno ani nevedia ze ho nemali, muz ma silnejsi penisovy orgazmus ako zena klitorisovy o., ktory si zena musi niekolkokrat za sebou zopakovat,aby sa takmer vyrovnala muzovmu o., vaginalny o. sa nevyrovna ziadnemu z nich lebo vaginalny je len o penetracii a kvazi nejakom tlakovom pocite, nic viac, rozhoduju tiez city a vasen, vzajomna pritazlivost, magnetizmus, vsetko dokopy, ked je dobre nacasovane, vasnive, systemove, no je to cela veda, kazdemu vyhovuje nieco ine,v skole to ucia oddelene, kto nedaval pozor ma smolu
je tam toho,a co city?,musi to byt systemove, inak je to len taka hra so sekundarnymi pohlavnymi znakmi s neistym vysledkom, no ale clovek je hravy tvor
Neboj sa pichonka dosiahneš, ale radila by som ti to najprv skúsiť samej,bez partnera a sústreď sa len na seba a predstavuje si niečo pekné, ja som ho objavila prvykrát vtedy keď som bola dlho bez pohlavného styku asi tak mesiac a skúsila som sa sama uspokojiť, odvtedy to robím častejšie či s partnerom alebo bez, dodáva mi to poriadný kus energia a chuť do života, naozaj....a ešte niečo, ked to zažiješ tak pochopíš o čo si do teraz prichádzala
pichonka...garantujem ze kazda zena vie dosiahnut klitor. orgazus, len musi mat trpezlivost a namysliet nanho
.. milujem ženský orgazmus
Maja, môžeš byť šťastná že vôbec nejaký orgazmus máš, je kopec žien ktoré ho vživote nedosiahli.
pprosiiiiiiiiiiiiiim poraadteeeee plsss
Takze,spavam s priatelom asi 3/4 roka a neviem ale asi som este nemala orgazmuus on stalee ale ja mam pocit ze nie,ani ked mi drazdi klitoris jazykom a ani pri sexe ale naposledy som pri jednej dzivej polohe citila zimomriavky mi sekal hlaaas a taak alee niicc viac bolo to prijemne ale nic viac kde je chyba pomozte pls!...
Ja som zažila len klitoriálny orgazmus, aj to asi pred troma mesiacmi. Pomohol mi v tom eroticiký pomocník - vibrátor. Bolo to pre mňa niečo nové. Odvtedy by som sa stále milovala. Mimochodom mám 41 rokov. Môj partner už nie je sexuálne aktívny, aspoň sa tvári, že už je na to starý. Má tiež 41 rokov. Vaginálny orgazmus som ešte nedosiahla, ale dúfam, že sa mi to raz podarí. Odkedy som spoznala orgazmus, používam erotickú hračku každý deň a orgazmus si doprajem aj 2-krát za deň.
ocom to tocite?