Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
hm zaujimave zda sa mi ze je to cele na nic mam rada sex ale uplne som si to spotvorila ked som sa zamerala na orgazmus mam taky dojem ze ked sa tolko nepisalo o zenskom orgazme tak to bolo snat omnoho lepsie nase mamy ci babky sa nad podobnymi otazkami asi len pousmiali a neverim ze by mali nejake potiaze s tym ci orgazmus maju ci nie asi im hlavne zalezalo na tom ci miluju muza skorym sa miluju a nie sa nahanali nejakeho iluzorneho bodu ci pocitu akehosi vyvrcholenia a uz by som snat povedala len tolko ze sa nemienim porovnavat v sexe s muzom urcite to prezivame inac ved ani nie sme rovnaky to nejdea nemyslim si ze muzsky orgazmus je to jedine po com tuzim mam rada sex a mam ho rada taky aky je to samozrejme robim s muzom ktoreho mam rada a ci mam pri tom intenzivnesie pocity ci nie hlavne ze sa my to paci a aj môjmu partnerovy tak naco su mi rôzne skali a co ja viem co snat s tym nie som sama neviem budem rada ak napisete co si o tom myslite
Robte to tak,ako najlepšie viete,s chuťou,elánom,predohrou a všetkým čo k tomu patrí... a určite sa k tomu dopracujete.Držím palce!
ahojte!ja sa milujem so svojím partnerom skoro každý den.vaginálny orgazmus som ešte nemala a klitoriálny mám,ak mi ho partner "dá",teda každé 20-te milovanie.hm
pre janulu:
niekde zrejme je chyba.sustredis sa naplno iba na to?nevnimaj veci naokolo.vnimaj tu krasu a mysli na to ako ta to vzrusuje.a ked prides na to co ta tak velmi drazdi,daj to na vedomie svojmu partnerovi a pokracujte v tom.a zapoj sa aj ty,skus si dopomoct.
pre hrabovsku,
asi si si trochu pomylila miestnost.....
najlepsi vaginalny orgazmus je mozne zazit so skusenym muzom.
mozeme sa stretnut.
Moja matka má 80 rokov. Je po porážke mozgu a má problém s prehĺtaním stravy. Je ležiaca. Teraz jej chcú robiť priamy vývod do žalúdka na podávanie stravy. Ako sa tento vývod zavádza a ako dlho je predpoklad používania tohto vývodu a života človeka, ktorému sa urobí. Aké je nebezpečenstvo, neochabne ostatný organizmus, ktorý je normálne určený na požívanie stravy???
... kto by sa kvoli tomu v noci budil ....... ;-)
vies co by si mala skusit? v noci ked uz spis, nech sa ta posnazi vzrusit. ja mam ten isty problem ako ty, ale ked ma v noci zobudi a som stale v takom polospanku, dostanem orgazmus bez drazdenia klitorisu.