Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
elle povies mi prosimta na to recept ak je to teda naozaj mozne
Kaja, aj zeny mozu mat viacero orgazmov za sebou a to rychlejsie ako muz..
Moja zena tiez ma vacsinou orgazmus len po drazdeni klitorisu, ale pri kazdom akte, nikdy ju nenecham len tak. Poviem Vam, ze aj hlbsie to preziva, ako vaginalny. Pre chlapov: Skuste pri akte skor urobit partnerku cez klitoris a potom pokracujte pomaly, jemne a stale pridavajte, pride aj vaginalny orgazmus :-)
To bude preto, lebo muži vnímajú a chápu sex úplne odlišne ako ženy. A to vo všetkých aspektoch.
.... nuz, opytaj sa Stvoritela ....
Ako to je mozne ze zeny nemusia vzdy dosiahnut orgazmus a muzi mozu aj niekolko raz za sebou...nezda sa vam to nespravodlive????
povie mi dakto aký je rozdiel medzi klitoridalnym a vaginalnym orgazmom?????
skúste sa s priateľom nejaký čas milovať bez dráždenia klitorisu, možno to pomože. Mimochodom, každá žena je iná - niektoré dosiahne orgazmus dráždením klitorisu, niektoré orálnym sexom, niektoré ho nedosiahnu nikdy, takže buď rada aj za to, že ho vobec niekedy máš
Tak len to robte stale a potom sa o tom zhovarajte a budete vediet čo robiť lepšie pri buducom sexe ,až sa dostanete do štadia dokonalosti a až nebude mať čo zlepšovať, tak sa rozídete a budete to skušať s inými.Vela šťastia
úplne súhlasím, treba sa oddávať, snívať, predstavovať si ..., nechať všetky problémy za dverami, aj tak si tie problémy nezaslúžia, aby sme si nosili do postele! Takže žiadne sústredenie na orgazmus, len na lásku, vôňu, teplo, dotyky a zrazu BUM!! Držím palce