Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
lilinka ja hovorim o statistickych cislach, ktorych som sucastou - konkretne anorgazmia vaginalna, lebo mam skusenosti v 17 rocnom manzelstve a to je dost na to aby som sa mohla drzat statistik a vyskumov, ktore toto reflektuju, ja som to pochovala, zmierila som sa s tym a hotovo a je mi dobre, nebudem tlacit na pilu ked to nende a som spokojna, to je dolezite, staci mi klitakovy a basta
včielka maja, mám 28 a nepísala by som určite, keby som nevedela o čom píšem....takže tak asi
No super, za to ty sa vyznas coo?:) Tak ti dam jednu radu prestan citat a radsej sa venuj sexu, lebo pri citani statistik ozaj nebudes vediet co je to orgazmus. Statistiky sa robia ale urcite ich neuctievam ako ty. Kazdy sme iny.
ty si nic nepochopila, asi necitas vedecke vyskumy a necitas statistiky
co studujes len tak mimochodom?
Mozno sa ti ho podari coskoro dosiahut a potom uvidis:) Vela stastia:)
no neviem karny asi mas vela testosteronu,mnoho zien nema vag.o.
je mi to luto ze nemozem zdielat tvoj nazor
Moja zlata ja mam 23 a nemusim si tu vymslat nieco o vaginalnom orgazme. Neviem, ale ty kedze sa nemozes pravdepodobne urobit tak jednoducho tvrdis ze takyto orgazmus neexistuje:) Som dojata, ale dobre si to ospravedlnujes:)
karny,lilinka,kolko mate rokov,netlacte kaleraby
karny, úplne súhlasím s tebou....ako to môžu tvdiť ked to nikdy nezažili??? asi len treba vedieť ako na to....ja ho zažívam pravidelne..a je to suprový pocit, ktorý sa nedá ani opísať...
Neda sa mi nereagovat:) To kde si zobrala to, ze neexistuje vaginalny orgazmus???:))) Tak to mi je luto, ze si ho este nezazila lebo by si hovorila nieco ine:))