Orgazmus len cez klitoris

Príspevok v téme: Orgazmus len cez klitoris
Maja_3

Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...

zuzu130

mám priateľa už dva roky a počas nášho vzťahu som dosiahla len 2 krát orgazmus. On si myslí, že je všetko v poriadku, nechcem ho sklamať tým že mu to poviem. Ako mám dosiahnuť orgazmus?

Nikola0704

Niekedy musíte svojmu partnerovi povedať, čo sa vám pri milovaní páči, lebo to dopadne tak, že on sa uspokojí a vy nie. Muži a ženy sú rozdielni. Preto si musíme navzájom povedať, čo sa nám páči a čo nie. Dôležitá je aj komunikácia.

elle

marči, ja som ho nijako nemotivovala, tiez nie som ten typ, povedala som si, ze ked bude chciet.. lebo som nechcela, aby to urobil len preto ze ja to chcem. Nakoniec sa k tomu sam odhodlal a tak sa mu to zapacilo..

aťa

Dievča , mas len 20. Citala som ze u zien sa lahsie dosahuje vaginalny orgazmus po 30-tke. Sme stale vo "vyvoji".Ja mam 30 a tiez... klitoris.

aťa

Dievča , mas len 20. Citala som ze u zien sa lahsie dosahuje vaginalny orgazmus po 30-tke. Sme stale vo "vyvoji".Ja mam 30 a tiez... klitoris.

elle

No tak ja ked sa milujem s mojou laskou, tak mam v priemere dva orgazmy, on len jeden. Najprv ma urobi jazykom, potom pri milovani. Niekedy to trva dlllho, inokedy kratsie a obcas sa urobim aj dvakrat pocas milovania, alebo viac.. Pocula som, ze zena je viac pripravena na milovanie, ked ju predtym partner uspokoji oralne. Tazko povedat. Samozrejme, museli sme sa dlho snazit, kym som sa urobila prvykrat pri milovani a aj teraz to niekedy ide tazsie, ale poznam baby, ktore s tym nemaju problem.