Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...
Orgazmus len cez klitoris
heh s prietelkou som mal zatial len oral.. jazyk kombinovany prstami.. bol to jej prvy sex.. a mala vaginalny orgazmus.. dva krat.. a povedaala ze je to ovela lepsie ako klitoralny.. sak aj take krce ju chytalii.. plakala od rozkose hehe som rad ze sa mi na prvy sup take podarilo
Vazene damy ktore nemozete dosiahnut orgazmus! Skusili ste to z inym muzom?
Vsetky pomocky a metody na dosiahnutie orgazmu su k nicomu, jednoduch to z niekim ide a s inym nie. Proste je to tak, ked zijete s muzom 20 rokov a viac, stresy a starosti niekedy Vas nastve a sex nestoji za nic. O nejakom orgazme uz sa vobec neda hovorit.To je aj moj pripad, potom si nasla druheho chlapa ktoreho poznala iba chvilu, podstate ho mala ako gigola, s nim mala orgazmus 4 krat behom hodiny. Takze damy skutocne orgazmy mozu byt len mimo manzelstva ale cest vynimkam.
Ak by to chcela niektora skusit poskytnem tel. dohodneme sa.
Mila slecna alebo pani.
Ja niesom ziadny doktor ale to neznamena ze o vasom probleme nic neviem. Zazil som podobny problem a existuje jedno riesenie.
Ktore by podla mojeho nazoru mohlo zabrat.
Ak viete kde sa vo vagine nachadza BOD G
tak pomocou robertka alebo prstu si ho skusajte masirovat.
Malo by vam to pomoct.
Alebo skusajte polohi pri ktorych vas partner najlepsie dociahne na danny BOD.
sima2564..na tvovje poznamky sme prave nie zvedavy!
bananita.. to je pravda. Hadam aj ak ostanem s priatelom v laske, stasti, sexe :o}
kikulka.. moj priatel sa snazi ako sa len da, bohuzial ja sa mozem uvolnit ako sa len da a n ic. Nemozno sa sustredit lebo nebudem mat uz vobec nic. Klitacik mi velmi chuti a som rada,ze ma takto uspokojuje. Naozaj neviem ale myslim, ze vaginalne to nezvladame nadpriemerna vacsina. Moj nazor,pretoze sa uz otvorilo niekolko tem s touto tematikou a vela zien pisalo, ze aj za svojich 20 r. sexualneho zivota nepoznaju vaginalny orgazmus. Napriak tomu sme stastne lebo sa to da aj inak. Len vysvetlit to nasim drahym, m tak to je ozaj tazke.
mat vase problemy a Onasisove peniaze..........
Neboj u mna to je rovnake....ale skuste polohu,ked si ty hore,on do teba vnika a ty si zaroven tries onho klitoris,tak po par pokusoch vyvrcholite spolu,ver mi,vyskusaj to,tiez som mala problem ako ty.:) vela stastia
presne tak ked ti to tak vyhovuje je to ok