Orgazmus len cez klitoris

Príspevok v téme: Orgazmus len cez klitoris
Maja_3

Mam 20 a mam 2 a pol ročni vztah s 24 roč. partnerom.Co sa týka sexu, trapi nas, ze orgazmus viem dosiahnut len po drazdeni klitorisu.Ked do mna priatel vnikne, pocituje nekonečnu rozkos,no u mna to tak nie je, nikdy to nevrcholi v moj orgazmus.Skusali sme uz všelijake polohy, no ked to inak neslo zostali sme pri tom klitorise...

jkdhaskjdhasj

Maja_3 ide len o velkost ak ma mensi ako 15 cm tak je mensia pravdepodobnost ze ho neziskas bez drazdenia klitorisu ale ak ho ma viac ako 17cm.. tak uz mas vacsiu pravdepodobnost ze to dostanes aj bez drazdenia klitorisu

barca

Hmmm,aj ja som si tri roky myslela,ze mozem dosiahnut len klitorialny orgazmus,ale nakoniec som zistila,ze to nie je pravda.Vyskusala som ineho partnera a bolo mi fajn:)vaginalny orgazmus mi chuti ovela viac.takze baby-niekedy to nie je len v nas,ale aj v muzoch.

cica

Ja vas vsetke, ktore neviete dosiahnut orgazmus vobec nechapem. Mate asi zleho partnera. Ja som moj prvy orgazmus zazila s mojim prvym priatelom uz v sesnastke. Je taky skvely, ze sme este stale spolu.
PS: Mam orgazmus aspon raz na den!!!

le

hm, moja sa zas pri drazdeni klitorisu vobec neurobi, ani keby neviem co,ona len vaginalny.. baby ste cudne a zlozite stvorenia casto nechapete ani samy seba a po nas chcete zazraky...

greedygirl

hej myslite si ze vaginalny orgazmus mozu zazi iba skusene zeny alebo ho mozu mat aj baby ktore to robili len par krat