Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
este som zabudol..existuje i moznost tzv. suchej ejakulacie (info na nete), je to v podstate "slaby odvar" orgazmu, po ktorom nestratite az tak velmi chut na sex a mozte sa dalej milovat :) neviem vsak, ci je to zdraviu neskodne, ale to sa urcite z internetovych clankov na tuto temu dozviete..
Precital som si celu diskusiu a musim povedat, ze bola velmi zaujimava a urcite i poucna. Mam, resp. mal som podobny problem ako je nazov temy tejto diskusie. Ked ma tento problem trapil najviac, tiez som premyslal nad takymi moznostami ako je obriezka, odstranenie uzdicky, lieky..vsetko je to vsak neprirodzene a mozno i zdraviu skodlive a tieto prostriedky by som zaradil az na posledne miesto..je zaujimave citat, ako tu niekto pise, ze chce odstranit uzdicku, lebo pocul, ze to pomaha. taketo myslenie je zle. Na odstranenie tohto problemu existuje vela prirodnych, resp. prirodzenych prostiedkov:
1. kegelove cviky (niekto tu pisal PC cviky, je to asi to iste), informacii je vela na nete
2. opakovana suloz, mne vsak toto nevyhovuje, pretoze takmer vzdy na "druhe kolo" nemam uz chut..mozno po urcitom case, ale proste toto mi nevyhovuje
3. chapava partnerka, ktora pomaha slovom i skutkom :)
4. velmi dolezite je najst si vhodnu polohu, ktora vam umoznuje vydrzat dlhsie, ba az dlho. treba skusat a hladat..
5. alkohol v primeranom mnozstve je tiez urcite dobra rada, aj ked toto som este neskusal.
6. nie je spravne sa bat pred sulozou, ze nevydrzim, to vobec nepomaha a ti skuseni, ktori tu pisu, ze je to problem psychologicky (alebo psychicky?:), maju pravdu.
Pani, skuste najprv alternativne metody, az potom lieky, zakroky, medicinu..
neviem preco to tak je, asi je moc citlivy penis ze sa rychlo urobim :-(
takehoto mam aj ja muza preco sa hned urobite...popiste, coVas tak vzrusi. Dakujem. Par tahov stetcom a hotovo...
ja sa urobim len co zasuniem :-(
tu by ma zaujimalo, ci niekto nevie povedat (aj ked je to individualne), aky priemerny cas potrebuje zena na dosiahnutie vaginalneho orgazmu???
mne to totiz trva minimalne 20-30 minut, kym dospejem k ejakulacii a pojem predcasna ejakulacia je pre mna asi ako poznanie ziveho dinosaura... nikdy som ju nezazil.
dik.
Sme s mojim muzom spolu viac ako 20 rokov.
Problem predcastnej ejakuacie som prehliadala, lebo som stale verila, ze sa to sravi. Vzdy ma najprv vzrusi, najcastejsie jazykom, klitorialny orgazmus mam vzdy. S manzelom vangialny zatial ani raz. Ma obrezany penis, velmi hruby, tvrdy, podla mna aj dostatocne dlhy...niekedy sa mi vidi dlhsi, inokedy kratsi, no min 17 ma urcite... a predpokladam ze velmi citlivy.
Skusa vsetko mozne, prerusovanu s, aj si skrti, obcas aj prezervativ.
Je to trochu lepsie, ale kde je este moj vaginalny orgazmus. Stale verim, ze sa mu to raz podari. A potom uz stale a budeme uzasne sulozit...
Fakt je, ze som mu to dlho nepovedala, ze mi to vadi. Ved sa tolko snazil, ale po tolkych rokoc mi to uz ide a nervy. Jediny raz vo zvojom zivote som mala vaginalny orgazmus. Neda sa to s nicim porovnat, klitorialny je proti tomu nic. Po tej super sulozi som to dole citila, take jemne vibrovanie, min 24 hodin.
Sex je dolezity a krasny, len mat toho spravneho ... v sebe!