Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
Aj ja som mal problémy s predčasnou ejakuláciou a viem, aké to môže byť nepríjemné. Mne osobne veľmi pomohol Priligy Dapoxetine. Tento liek predlžuje čas do vyvrcholenia a umožňuje lepšie kontrolovať ejakuláciu, čo zlepšuje kvalitu intímneho života. Dôležité je však používať len kvalitný Priligy, pretože len tak dosiahnete želaný efekt a minimalizujete možné vedľajšie účinky.
Ja nakupujem len z overených miest a odporúčam kupovať kvalitný Priligy napríklad tu: surl.li
Ahoj, určite by som tento problem neriešil tabletkami. Vieš ,,posielovať" aj pomocou kegelových cvikov - pozri si na youtube. Prípadne vedia pomôcť aj pomôcky ako napríklad masturbátor : -odkaz odstránený-
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - tonzes.com Mne pomohlo toto.
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - euhealth24.com Pomohlo mi to.
YouTube Denisa Řiha Paleckova video predčasná ejakuacia
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - climaxcontrol.lv Mne pomohlo toto.
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.buyclimaxcontrol.com
u nas pomohli vecicky na znecitlivenie zo superlove a to sprej aj kondom a pomohli
Tabletky proti predcasnej ejakulacii - track.climaxcontrol.sk
Masticka LAD performance je jedine co pomohlo... ludia nebudte hlupi a hlavne nejedzte ziadne pofiderne lieky... toto je jedine naturalne riesenie ktore funguje... kupujem uz par rokov