Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
Ja som bol na to odstranenie uzdicky pred rokom, nie je to nic tazke, treba prist za urologom hocikedy, kedy chcete, poviete mu ze sa vam nezda vas penis, a on vam povie termin kedy pridete, najhorsie na tom su tie inekcie, to je des, ale to prekonate, potom to rezu takou spajkovackov, nic necitit, zasiju a hotovo, prve dva dni je nafuknuty, zmodrie, troska krvaca, samozrejme ziaden sex cca 3 tyzdne ani onania, obcas rano sa mi stalo, samozrejme sa mi postavil, a zacalo to krvacat, troska strach ale casom sa ranka zacelila, a stehy tam davaju take ze samy vypadnu, takze cool. Lenze mam pocit, ze este by to kusok chcelo. tak som skusil tu metodu zadrziavania, stop pred urobenim sa, tak som to praktizoval asi mesiac s partnerkou, a coraz dlhsie som vydrzal, teraz to mam tak ako kedy, ale je to lepsejsie, uzdicka tiez pomohla, a dost.
ja s tym mam ako kedy tiez problem ale vacsimou to riesim spekom vzdy lepsie ako alkoholom a myslenim na mamu
no kamos vravel ze si honil vtaka a predstavoval si ze brutalne jebe do zeny a v tom silne trhol a pretrhol si tu uzdicku a od vtedy je to vraj super ako krasne sa mu stahuje a tak :D
Najlepsi liek je pravidelná každodenná masturbacia.Ja to tak praktikujem dlho a velmi malokedy sa stane, že som skor ako partnerka.
mam strasny problem,, spravy sa dos rychlo uss po kratko case , ked sme v najlepsom,, tak ja zliham, skusal som aj nejake ciky co sa tu radia, ale nevydim ziadny vysledok , a tak som sa rozhodol ze by som vyskusal nejake tie lieky,, ale neviem ake ,, poradili by ste mi ,, som fakt zufali , pomozte mi,,
odpovie niekto cicine?
hm trpim tiez predcasnou ejakulaciou ale to je uz chore u mna lebo aj ja som vzruseny ked ma priatelka len pobozka , stalo sa mi to aj pri objati uz tomu nechapem keby mi dakto poradil bolo by to skvele dakujem..
Aky by som bol šťastný, keby som sa vedel urobit do 2 minut....
Alebo keby som mohol mať predčasnú ejakuláciu...
No nemam, a lezie mi to riadne na city....
Vobec to nieje sranda, ked ani po 10-15tich minutach sa neviem spravit, mysliac v kuse na poartnerku, ci to stihne...a potom, ked uz je ona za vodou, tak ten bezcharakterny chrapun si v pohode zmäkne a serie na mna....
tomu sa hovori parádny život...