Mám 23 rokov a pri milovaní dosiahnem vrchol za krátku dobu.Viete mi niekto poradiť, čo s tým?
Predčasná ejakulácia
tibike, mas este len 15 rokov..telo sa ti stale vyvija a tak v tvojom pripade by som toto riesil az neskor, mozno to ani riesit nebudes musiet. uvidis, ako na tom budes pri realnom sexe s partnerkou/partnerom a ak budes mat problemy s predcasnou ejakulaciou, zacnes ich odstranovat.
mas tam postu...;)
tipek vedel by si mi pomoct s tym? precitaj si prosim ta tie dva prispevky co som napisal a skus mi poradit..uz nwm co mam robit .. diky .. maj sa..
tipek...to sa da...len musis vediet ako a kedy dost... :) treba to skusat pri masturbacii...takto to dokazem aj hodinu :)
co by som dal za par minut, ja sa urobim za par sekund :-(
Zdravím. Ja mam tiez problem s predcasnou ejukulaciou. Uz som s toho zúfaly. Ne dost ze mam aj maly penis 15/4 ale sa aj uzobím z par minut. Kto mi vie poradit ktory s cvikou je najucinnejsí,alebo ktoré liely ci pripravky v podobe masticky maju naj ucinky. Mam 28 rokou a uz stracam vieru v to,ze sa niekedy budem milovat dlhsie,ako par minut. Za vase rady Vam pekne dakujem.
kruzok na penis je tiez dobra vec ;)
mam taku trapnu otazku.. ak sa chlap pri sexe urobi moze dalej sexovat? lebo ja ked sa spravim uz necitim moc vela rozkose alebo ako by som to nazval..
lebo este som nemal sex tak sa chcem spytat
a za kolko sa urobis?